«

»

Canvi de paradigmes pel 2012

(clica aquí si lo quieres ver en castellano)

Canvi de paradigmes pel 2012

Un cop més arriba el Nadal, i amb el nou any que s’apropa, també ho fan les bones intencions. Cada any comencem amb molt bons desitjos i molt bons propòsits, però si al cap de l’any  som capaços de realitzar una mirada enrere amb realisme, veurem que no hem realitzat ni la meitat dels propòsits amb què vam començar.

El temps se’ns menja. Els neguits també. I de la mateixa manera ho fan l’estrés, les preocupacions, els dubtes, les inseguretats… El què no som capaços de fer és d’aturar-nos i  veure que realment nosaltres som els veritables amos del temps, de la situació, i de tot, absolutament tot, el què ens passa.

Si vull veure l’ampolla mig buida, la hi veuré, i si la vull veure buida del tot, també ho faré. Per això mateix pot ser ha arribat l’hora de canviar els paradigmes, i és que una ampolla sense tap, mai pot estar buida!!!! Hem de saber veure l’ampolla plena, plena a vessar, plena d’aire, pot ser sí, però plena!  I a aquest aire li podem afegir somnis i il·lusions. I la podem omplir encara més amb esperança, felicitat, somriures, i sobretot amb ganes de fer, d’experimentar, i de no deixar mai d’aprendre coses noves. De tu dependrà allò amb què decideixis omplir-la!, per què tal i com vegis l’ampolla, veuràs la teva vida, i per això mateix, insisteixo; el 2012, canviem paradigmes!!!, i siguem capaços d’omplir totes les ampolles del món!

Que tingueu unes molt bones festes amb els vostres i que el 2012 us vingui ple de somnis amb data d’execució, i d’objectius assolits.

Recordeu:

–          Primer descobreix allò que vols ser. Després fes allò que hagis de fer (Epíctec de Frígia)

–          La diferència entre un somni i un objectiu és una data (Edmundo Hoffens)

I si m’ho permeteu, jo afegiré:

–          Si veus l’ampolla buida, serà buida, però per més que t’hi escarrassis, l’ampolla sempre serà plena! (Ferran Badal)

I per acabar, permeteu-me convidar-vos a veure i compartir aquest emotiu vídeo:  Hospital Sant Joan de Déu

Ferran Badal
coach@ferranbadal.com
http://ferranbadal.com

Facebook  Twitter  Linkedin

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

6 comentarios

1 ping

Ir al formulario de comentarios

 1. Claudia

  Bon Nadal Ferran !
  Petonetss

 2. Ester Alcaraz, Xavi Pi i familia

  Bon Nadal a tots!!! I si, ho tinc clar, m’has convençut, aquest any canviarem el nostre punt de vista!!

  Un peto molt gran!!!

 3. Xavi González

  Bon Nadal i bones festes !!!

 4. Imma Cusí

  Bon Nadal ! i que l’any 2012 sigui millor per tothom i que posen tots de la nostra part per aconseguir-lo

 5. David Casanova

  Enhorabona per aquest blog company!!!!
  Una forta abraçada per tu i per la teva familia. Bones festes.

 6. maite

  Bones Festes i felicitats per aquest blog , es fantàstic .

 1. Cambio de paradigmas para 2012 » Blog

  [...] Canvi de paradigmes pel 2012 » [...]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


5 × 8 =

Current ye@r *

Los datos personales que usted nos facilite en el presente formulario, así como aquellas otras que traigan causa del mismo, serán tratados en los archivos responsabilidad de la empresa Ferran Badal i Franco, con la finalidad de establecer y mantener la presente relación contractual con usted y, además, para mantenerlo puntualmente informado sobre los productos y servicios que la misma ofrece. Estos datos serán tratados conforme a lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de carácter personal, en los ficheros de Ferran Badal, NIF: 46602169Y, con domicilio fiscal en Camí del Verder 5B, 08480 de L’Ametlla del Vallès, Barcelona. En cualquier caso, y conforme a la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de carácter personal, usted podrá ejercer su derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la empresa por cualquier medio que permita identificar tanto su identidad como el envío y la recepción de su solicitud.